Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Τα νέα του Σχολείου μας(04-02-09)

Στις 7 και 8 του μήνα θα γίνει σκακιστικό πρωτάθλημα βορειοδυτικής Ελλάδας. Στις 7 θα διεξαχθεί το ομαδικό και στις 8 το ατομικό. Και τα δύο είναι προγραμματισμένα για τις 10.00 πμ στο Stadium Παραλίμνιο ψυχαγωγικό πάρκο. θα συμμετέχουν παιδιά από πολλά σχολεία. Από την τάξη μας θα λάβουν μέρος τρία παιδιά. Η Άννα, ο Γιάννης και ο Βασίλης. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τους πρωταθλητές μας! Θα περάσετε ωραία! Πιστέψτε μας. Είναι τέλεια...
Άννα, Γιάννης, Βασίλης

Τρία από τα αγόρια της τάξης μας ο Μπάμπης, ο Χρήστος και ο Παύλος πηγαίνουν βόλεϊ στη Φ.Ε.Ι. Συγκεκριμένα είναι στην κατηγορία παμπαίδων. Θα αγωνιστούν στις 21 και 22 φεβρουαρίου. Οι αγώνες θα γίνουν όχι μόνο στην πόλη μας, αλλά και στην Άρτα, στην Πρέβεζα και στην Ηγουμενίτσα. Με την ομάδα τους θα διεκδικήσουν το κύπελο. Μπορείτε κι εσείς να παρακολουθήσετε τους εντός έδρας αγώνες στο κλειστό της Λιμνοπούλας. Για περισσότερες πληροφορίες γράψτε στα σχόλια.
Μπάμπης, Χρήστος, Παύλος

Φέτος στον Αποκριάτικο χορό του Σχολείου μας θα γίνει διαγωνισμός χορού. Οι μαθητές μπορούν να πάρουν μέρος ο καθένας μόνος του ή σε ομάδες περισσότερων ατόμων. Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος πρέπει να δηλώσουν στα γραφεία του συλλόγου μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου το μουσικό κομμάτι που θα χορέψουν.

6 σχόλια:

  1. Μπράβο στον Μπάμπη,στον Χρήστο και στον Παύλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλή επιτυχία στους αγώνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένουμε να καμαρώσουμε τις χορευτικές σας επιδόσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΤΕ!!! ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΘΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ !! ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχετε δικιο μονο οι μεγαλοι θα ειναι στους αγωνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. malakies!!!!!!!!!DEN phgame stous agwnes....!!!oute 3erame oti 8a ginoun... Oti nane sas eipame!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή